Heibosstraat 17, 3391 Meensel-Kiezegem
Tel +32 16 63 32 35  Fax +32 16 63 00 95
info@fruitvanhellemont.be


Ma-vrij 9u-12u & 12u30-17u30

Zaterdag 9u-12u

Handelaars, horeca en producenten
Proef het Hageland PDF Afdrukken E-mail

Handelaars en horeca kunnen onze streekproducten en hoeveproducten aankopen tegen voordelige prijzen.  Bij 'particulier' kan je terecht voor een overzicht van onze streekproducten.  Voor onze hoeveproducten (appels en peren) werken wij op basis van de veilingprijzen.  Zo zijn wij flexibel met de markt.  Ook kan je steeds ons actueel aanbod fruit terugvinden op deze site.

Voor handelaars, gelegen in het Hageland, Leuven of in de driehoek Halen-Lummen-Hasselt, zijn leveringen franco voor bestellingen vanaf € 150 (excl. leeggoed en BTW).   Leveringen buiten deze regio's zijn ook mogelijk vanaf € 450 (excl. leeggoed en BTW) en 0,30 €/km transportkosten.

Voor horeca, gelegen in het Hageland of in naburige gemeenten, hanteren wij verschillende formules.  Neem zeker contact met ons op, zodat u zelf kan bekijken welke voor u de voordeligste formule is.

Bij afhaling geniet u steeds onze voordeligste prijzen, ongeacht de hoeveelheid.

Voor leden van de vzw Streekproducten Vlaams-Brabant is er de mogelijkheid om beleverd te worden door JAVA en dit voor gans België!

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. ons voor meer informatie.

 
Sorteercentrum PDF Afdrukken E-mail

Kwaliteit en flexibiliteit zijn de sleutelwoorden in ons sorteercentrum. Wij wensen zo goed mogelijk in te spelen op de wensen van zowel de handelaar als de producent, zonder daarbij de kwaliteit van het sorteren uit het oog te verliezen. Voor beide partijen moet er een win-winsituatie gecreëerd worden en dit kan enkel door eerlijk te sorteren in zowel maat als kwaliteit. Het fruit wordt gesorteerd op water om een optimale kwaliteit van het fruit zelf te garanderen.

Lees meer...
 


Uitbreiding regio voor Levering

Vanaf heden leveren we niet meer enkel in het Hageland en Leuven, maar ook in de driehoek Halen - Lummen - Hasselt.

KMO-Laureaat

Fruit Vanhellemont is uitgeroepen tot KMO-Laureaat 2014-2015 voor de provincie Vlaams-Brabant & Brussel.  Meer...