Heibosstraat 17, 3391 Meensel-Kiezegem
Tel +32 16 63 32 35  Fax +32 16 63 00 95
info@fruitvanhellemont.be


Ma-vrij 9u-12u & 12u30-17u30

Zaterdag 9u-12u

Particulier
Meer dan appels en peren...

Niet alleen onze appels en peren kan u kopen in onze winkel. Ook onze eigen streekproducten zoals appel- en perenconfituur en Perenadvokaat, Jonagoldjenever, Hagelandkoffie,... zullen uw smaakpapillen bevallen. Andere streekproducten van bevriende collega's vervolmaken ons assortiment waardoor u zelf een persoonlijke geschenkmand kunt laten samenstellen.

Dankzij onze fruitautomaat kan u zelfs op de meest onmogelijke uren toch nog aan een gezond, vers gekoeld tussendoortje geraken. Ook onze lekkere ongezoete verse sapjes zijn hierin verkrijgbaar.

Voor de koks onder u hebben wij een hele lijst met lekkere recepten. Van een originele aperitief tot en met een zoet dessert. Smakelijk!

 
Taste our Quality

Fruit Vanhellemont - Taste our Quality is ons premiummerk.  Voor deze producten hanteren we nog hogere kwaliteitseisen met een luxeverpakking.  Deze producten kan u niet alleen terugvinden in de streekhoekjes, maar ook in de lokale supermarkten.

Klik hier voor een overzicht van deze producten.

Op deze Facebookpagina blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

 
Streekmanden

Op zoek naar een origineel cadeau?  Laat dan een persoonlijke geschenkmand op maat maken.  Voor elk budget, voor elke gelegenheid.  Dankzij ons eigen ruim assortiment, aangevuld met tal van andere streekproducten, zal u steeds de andere kunnen plezieren.

Via onze webshop kan u zelf manden samenstellen en bestellen.  Maar u kan ook kiezen uit een ruim gamma van voorbeeldmanden.  Vergeet zeker niet uw afhaaldatum te noteren in het winkelmandje!

 


Nieuwe oogst!

Appels: Delbard Estivale, Robijn, Elstar
Peren: Corina (zomer Conférence), Flippen, Thriomphe de Vienne

Siro'nade

Maak uw eigen limonade met de homemade Siro'nade.  Er is keuze uit 3 smaken, munt-limoen, citroen-gember en framboos-limoen.  Geen additieven en dat proef je!

JOYN

U kan ook bij ons terecht met een JOYN-kaart.  Dit is 1 klantenkaart bruikbaar bij verschillende handelszaken.  Spaar mee en ontdek onze voordelen.

 

Meer weetjes...

Onze producten

Geschenkmanden

Nog in onze winkel